tumblr?

2011-06-01 @ 18:01:09
Måste få dela med mig av en tanke jag har funderat på nu i ca 3 minuter. Vad är syftet med en tumblr? Har kikat in på några såna, men fattar inte principen... Lägger man bara upp massa bilder som andra människor tagit? Såna bilder som är tagen från weheartit. Kan nån förklara syftet med en sån där tumblr? Och för det andra hur fan uttalar man det?!?! Det blir lite jobbigt för tungan att kunna säga massa konsonanter efter varandra.... Haha tacksam för svar!

Kommentarer
Postat av: söffe

tamblör säger jag

2011-06-01 @ 19:13:34
Postat av: pia

Typ som en blogg där man mest lägger ut bilder men man kan ju också lägga ut texter. Man kan "reblogga" andras bilder, dvs bilder som andra har lagt upp på tumblr. Man kan även lägga upp egna bilder osv, de flesta bilder som finns på weheartit kommer från tumblr och jag uttalar det tumblör;)

2011-06-03 @ 15:27:03
Blogg: http://pias.blogg.se/
Postat av: Felicia

Tumblr är en sida där du kan posta bilder du tagit själv eller om någon annan tagit dem skriver du källan. Sen kan du få "notes" vilket betyder att antingen gillar någon bilden eller så har dom rebloggat som betyder att dom tagit bilden och lagt den på sin tumblr. Du kan även få frågor av dom andra. Du kan få "followers" och det är så många som följer din tumblr, alltså får allt du postat på sin tumblr dashboard. Och du kan följa folk så du får det dom postat på din. Du kommer lära dig allting eftersom. Jag älskar Tumblr. Men, sök i sökfältet på Tumblr rules (Tumblr regler). Weheartit är en sida där folk laddar upp bilder från vilken hemsida som helst men oftast kommer bilderna från Tumblr.



Och hur man uttalar Tumblr finns på Youtube.

2011-06-04 @ 08:09:19
Postat av: Tilde

Jag använder tumblr som en vanlig blogg tyckr den är mycket enklare att blogga på. :)

2011-09-17 @ 13:17:07
Blogg: http://empirebroline.tumblr.com

KOMMENTERA:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0