har en jävla huvudvärk

2011-08-31 @ 17:32:04
Tjena löverz! Eftersom jag bara fick kommentarer om att jag ska göra en video, så överväger jag det just nu. Nån skrev sminkvideo, och om jag ska jag göra en video, lutar det åt nån form av sminktipsvideo. Ni ser väl om det dyker upp nån! Igår hängde jag på stan med Sofie i flera timmar, köpte skor, halsduk och ett pannband typ. Kanske lägger upp någon bild senare. Idag har det inte hänt något speciellt utöver det vanliga, fick undersöka stenar på naturkunskapen. Det var spännande.

kommentera!!!

2011-08-29 @ 22:19:23
Känner hur min livsglädjen i denna blogg sakta dör..... Vad ska jag blogga om!? Vad vill ni läsa liksom? Känner verkligen hur tråkig den här bloggen är, kom med förslag? Kanske ska försöka mig på ett videoinlägg? VAD SOM HELST

iphone

2011-08-28 @ 22:35:51
Någon som säljer sin Iphone 3gs? HÖR AV ER!

igår och idag

2011-08-27 @ 18:46:00

Idag har jag varit en sväng på stan med Emelie, fick med mig lösnaglar, en ögonfransböjare med värme och en senapsgul skjorta. Gotta love rea!!! Gårdagen var väldigt trevlig och vi hade det hur mysigt som helst nere vid bryggan hos André :-D


+ Julia och Adam. Mitt face var inte helt ok på den bilden, för allas trevnad så ritade jag lite fint över. Bild lånad från Julia.


far iväg till skogen

2011-08-26 @ 17:51:09

Drar iväg en sväng ut till André och grillar med några :-) Hörs imorgon eller senare ikväll! Ha en bra fredagskväll mina kycklingar!


felicia frithiof

2011-08-25 @ 23:11:40



Kan vara en av dom snyggaste jag sett, så sjukt avundsjuk! Hon har världens snyggaste stil som jag tänker kopiera flitigt. Jaja, jag får nöja mig med att hon och jag har samma förnamn.... Det kan jag leva länge på.

torsdag

2011-08-25 @ 19:53:26
Första skoldagen som tvåa avklarad. Hamnade i en rätt bra klass, helt okej :-) Väldigt underhållande att titta på nervösa och vilsna ettor. Been there, done that. Vet hur det känns ;-) Nu ska jag ut och övningsköra, håll er inne! Peace out


far iväg och har lite kul

2011-08-23 @ 16:05:24
Snart far jag och några kompisar till Sofies stuga och stannar där tills imorgon. Äntligen får jag göra något, har bara legat i sängen i två dagar, är lite smått less. Uppdaterar mera imorgon :-) Ha så kul ikväll alla ni andra som börjar skolan imorn hihi.
Försökte ta en bild på vad jag har på mig idag, sen upptäckte jag att det inte finns någon självutlösare på webben. Gjorde mitt bästa för att inte se så ansträngd ut haha...

tjena löverz

2011-08-22 @ 15:34:53
Eran favvotjej är sjuk för tillfället, eller har varit sen i fredags. Därav lite dålig uppdatering, på grund av att jag ligger och snorar i sängen 95% av dagarna. Nu ska jag titta lite på Gossip Girl (ska titta extra noga på nate)

gammal goding

2011-08-22 @ 11:45:22

(Låten börjar 0.20)

se och lär flickor

2011-08-18 @ 19:32:02

That's how you do it när man ska duscha och inte vill paja sminket. Smart va?

godmorgon

2011-08-17 @ 11:11:12
Halvkass uppdatering dom senaste dagarna, äh skitsamma. Nu ska jag duscha, packa osv för bussen till Skellefteå går 14.55. Kommer inte bli nån superbra updatering där heller haha. Nä nu ska jag pussa på Alfred som ligger och sover. Ha det bra!

söndag

2011-08-14 @ 16:11:16
Har sett på tough love nu i 6 timmar med Alfred, haha det var inte ens bra... Igår hade mamma och hennes kompis surströmmingsparty, och då passade jag på att samla mod till att prova surströmming. Smakade som förväntat, skit. Eller nej, inte skit, mer som husumfabriken. Mumma. Har inga speciella för planer ikväll, men det lutar åt övningskörning och volleyboll.

fredag

2011-08-12 @ 18:00:24
Har nyss varit och spelat volleyboll, dominerade som vanligt ;-) Ikväll blir det andra planer hihi.

två bilder från igår

2011-08-11 @ 17:42:16
Jag och Alfred skulle vara nyttig igårkväll, tänk bort chipspåsen...
Råkade peta lite för hårt på skärmen och voilá. Detta är skoldatorn också, underbart.
Ikväll blir det att vara med André och Emelie :-D

onsdag

2011-08-10 @ 18:16:44
Har gått runt på stan idag med Alfred ett tag, vi har inga planer för ikväll, blir väl myskväll med godis och film :-) Nuuu, grillat!

sara

2011-08-07 @ 23:47:19
Igår fick jag besök av lite fina vänner som åt upp all mat/godis/chips/popcorn vi hade hemma, alltid lika trevligt.
Ikväll har vi sagt hejdå till Sara och Madde som åker bort i ett år till USA och London, och självklart när man står där och kramas så kommer tårarna. Kommer sakna dig hur mycket som helst!
♥♥♥♥♥

svar på kommentar

2011-08-07 @ 12:55:14
För det första, Jesper har ingen brud.
För det andra, så kan du vara lugn jag har redan en kille :-)

hemma från lulekalaset

2011-08-06 @ 20:23:21
Håkan igår var så sjuuuuuukt bra!!!!!!!!!! Både jag och Sofie kunde knappt prata efteråt, det var tillochmed en kille bredvid som la sin hand över min mun för att jag skrek för mycket haha :$ Helt klart värt dom där 12 timmarna på bussen! Blev dock inga bilder för jag glömde kameran hemma haha... Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, se nån film eller så :-)

ses ikväll håkan!!!!!!!!!

2011-08-05 @ 12:54:39
Beger mig snart mot bussen till Luleå med Sofie, ikväll blir det att se Håkan!!!! NICE

svar på frågestunden

2011-08-04 @ 21:58:25
Kan du inte visa hur du sminkar dig och vad du använder för smink? Du sminkar dig sjukt snyggt!
Tack! Har gjort ett inlägg tidigare som ni hittar här. Sminkar mig lite olika från dag till dag, till vardags blir det ofta ett ganska tjockt eyelinerstreck, mascara (bara på överfransarna) och lite vit kajal på vattenlinjen. 

Din blogg är så jävla bäst! hittade den för några dagar sedan och började följa den direkt! ääälskar den, just so you know :D 
Men iaf, är blond din naturliga hårfärg? vad gör du på fritiden? vad är det absooolut bästa du vet? och vart köper du helst kläder? :)
Tack så himla mycket! Ja, blond är min naturliga hårfärg. På min fritid är jag med mina vänner och pojkvännen, spelar även tennis också. Nu på sommaren utnyttjar jag min lediga tid till att vara med Alfred så mycket som möjligt, eftersom vi träffas inte lika mycket när skolan börjar igen. Det absolut bästa jag vet är självklart Alfred, mina vänner och min familj. På Bikbok, Gina Tricot och H&M köper jag mestadels mina kläder :) 

Hur är ditt och alfreds förhållande ? med tanke på att ni bor så långt ifrån varann ? och hur länge har ni varit ihop ?:)
Vårat förhållande fungerar superbra med tanke på distansen. Tillit är nyckeln till ett distansförhållande. Så länge man litar på sin pojkvän/flickvän och tål att vara borta ifrån han/hon i någon vecka, är det inga problem. Vi har varit tillsammans i ett år och tre månader, snart fyra :)

Vad tänker du på när du hör ordet "Musmattan"?
Haha! Det är hemligt ;) (haha detta är en interngrej mellan mig och maria)

Vem tycker du är mest mums av killarna på nolaskolan och parkskolan :P
Finns ingen i Övik som är mums, vi har inte så stort urval av snygga killar. (haha sitter och bläddar i skolkatalogen nu) Finns ingen som är överlägset snygg sådär, men två som ser bra ut är Tobias Domeij (nola) och Jesper Afvander (park)

Jäklar va fin blogg!!! och ditt hår va kanon snyggt, något speciellt knep för att hålla det platt/rakt en hel dag? :)
Åh, tack så mycket! :) Haha sanningen är att jag inte har något knep alls, mitt hår är sådär rakt av sig själv. 
Bästa barnprog du minns?^^ foto på favorit leksak/gosedjur från förr?^^
Var crazy about Mumindalen när jag var mindre, det enda programmet jag minns att jag tittade på. När jag var typ 9-10 var det Dexter och The wild Thornberrys, åh så bra dom programmen var :D Har tyvärr inget foto på min favvobarbie Stephanie, den är nerpackad långt ner nånstans...

Läser du några bloggar från övik??? isf vilka??
De bloggar via bloglovin' jag följer är:
http://victoriakarlson.devote.se/
http://linneatornebrink.blogg.se/
http://saradanieisbacka.blogg.se/
http://hannaohmaan.blogg.se/
http://agnesgoransson.blogg.se/
Sen så går jag ofta in på fler bloggar från övik också.

Vad använder du för produkter osv till ditt hår? tycker det är jätte fint :D

Dessa exklusiva produkter använder jag, kommer bl.a från dollar store haha! 

Själv tycker jag är du är grymt fin, men vad tycker du om dig själv? :)
Tack!! Jag är nöjd med hur jag ser ut, självklart finns det alltid komplex hit och dit. Men fina komplimanger stärker självkänslan och man accepterar sig själv mer och mer. Så, i helhet tycker jag att mitt utseénde är helt okej :)

Hur lärde du och alfred känna varandra, har du bott i skellefteå tidigare?:) Och om du skulle få obegränsat med saker från endast en affär resten av livet, vilken affär skulle det vara?:$ K U N G blogg förövrigt!
Tack så mycket! :D Att jag och Alfred lärde känna varandra är en slump bara, haha. Min kompis Emelie bor i Skellefteå ibland hos sin pappa, och var det var hon som först kände Alfred. När jag var med Emelie nån gång skulle hon skicka ett sms till Alfred, men hade slut på pengar på sin telefon så hon lånade min. Några dagar senare såg jag att jag hade ett nummer på ni vet "senast skickat-listan" som jag inte kände igen. Då skickade jag iväg ett mess till Alfred och skrev "Är det du som är Alfred? :)" Fick svar på direkten och vi började prata mer och mer. Efter några månader kom han och hälsade på mig. Och sen efter ett tag blev vi tillsammans :)
Åh gud va svårt! Hm, Bikbok tror jag. Dom har supersnygga kläder och är min absoluta favoritaffär just nu!

Kan du inte visa dina tre favoritplagg? ^^
Den första blusen fyndade jag för 40 kr för någon vecka sen, har bott i den sen dess.. Treggingsen från Cubus älskar jag mer än livet, så himla perfekta!!! Tubtoppen köpte jag för nån dag sen, tycker den är superfin och är definitivt en favvo just nu!

Nämn två saker som du gillar/ogillar med ditt utseénde! Jätte fin blogg förresten :)
Tack! Två saker som jag gillar med mitt utseénde, hm.... Får mycket komplimanger när det gäller mitt smile, så det är en av sakerna jag gillar, mitt leénde. En annan sak jag gillar är mina tänder, dom sitter där dom ska och ser helt okej ut!
Det jag ogillar mest är min längd, är ca 1.70, kapa av en decimeter och jag är nöjd :D Tycker inte heller om mina fingrar dom är krokiga och konstiga haha...
Hur mycket saknar du mig om jag säger att jag saknar dig jättemycket? detta var ingen omogen eller oseriös fråga så du vet fellen....
Saknar dig jättemycket också Vickis!

Säg något som symboliserar dig, eller vad man ska säga :P vad är speciellt med dig? :D
Har frågat runt lite vad andra tycker är speciellt med mig, jag har lite svårt att svara på det faktiskt. Jag är en väldigt glad tjej som skrattar sig igenom det mesta, så om man ska säga att något ord symboliserar mig så är det nog skratt!

Vad är det värsta du vet??
Det absolut värsta jag vet är lögner. 

Håller med dig om vad du tycker om frågestunder hehe.. men två grejer ja undrar, hur träffades du oc alfred:)? och skulle du hellre vilja bli attackerad av,en anka lika stor som en häst eller 17 hästar lika stora som en anka:$?
Svar på första frågan finns lite längre upp! Haha, tror faktiskt jag väljer 17 hästar som är lika stora som en anka.. Vill hellre ha massa småhästar på mig än en stor anka!

Vem vann av dig och alex-kungen nordin i mest msn spel?
JAG!

Vad använder du för scahmpoo/balsam? Mage eller rygg på killar? Har du några piercingar? Öronen räknas. Isf hur många? Vad gillar du mest på din kropp?
Jag använder Sunsilk co-creations plumped up volume på både balsam och schampoo. Både och! Fast jag gillar mest armar :$ Jag har 6 piercingar i öronen. Mitt leénde är nog den delen jag gillar mest på min kropp :)

Hur många läsare har du? om du var en spegel, i vems hus skulle du vilja sitta i då? Var köpte du din ögonbrynspenna, och vilken färg är den? använder du bloglovin? vad får du mest komplimanger för?
Jag har i snitt 100 läsare/dag. I Kissie's hus, sjävklart! Skulle vara roligt att se hon posera framför spegeln ;) Jag har två ögonbrynspennor, en från H&M's egna märke som har färgen light brown, och den andra heter blonde och är från Mary Kay. Färgerna på är nästan identiska, Mary Kay's är en aning ljusare bara. Ja, jag använder bloglovin! Mitt smile och mina ögon får mest komplimanger, har även fått en del kommentarer om mina ögonbryn :)

Hej! Allt är kanon själv?:) Vart redigerar du dina bilder ? Bästa mat? kram
Det är jättebra! Haha jag är nog den som är mest lost när det gäller fotoredigering... Har aldrig orkat lära mig, så jag använder mig av en gratis sida som heter www.picnik.com. Den är väldigt simpel=något för mig alltså! Bästa mat är pizza, helt klart.


jar of hearts

2011-08-04 @ 14:19:13
Hon var ju dålig....

äh vi kör en frågestund

2011-08-03 @ 18:40:22
Har fått kommentarer att jag borde ha frågestund, tycker dock att dom är väldigt onödiga. Varför inte bara fråga det ni vill fråga när som helst? Äh, vi kör väl en sån här frågestund då. Är det omogna och oseriösa frågor behöver ni inte kommentera, kommer ändå inte svara på dom :-)

RSS 2.0